Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรัฐพงษ์ กันสุทธิen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:47:08Z-
dc.date.available2014-09-17T09:47:08Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 615.95136 ร113กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1483815en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14032-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectฟอร์มัลดีไฮด์en_US
dc.subjectสารพิษตกค้างในอาหารen_US
dc.subjectอาหารทะเลen_US
dc.titleการวิเคราะห์หาปริมาณสารฟอร์มาลดีไฮด์ในอาหารทะเลที่จำหน่ายในตลาดเมืองใหม่ = Quantitative analysis of formaldehyde in seafood from Mueang-Mai Market, Chiang Mai Province / รัฐพงษ์ กันสุทธิen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0953rk_tpg.pdf614.76 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_abs.pdf503.58 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_con.pdf558.25 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_ch1.pdf561.38 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_ch2.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_ch3.pdf673.23 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_ch4.pdf851.79 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_ch5.pdf645.49 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_bib.pdf550.6 kBAdobe PDFView/Open
nutr0953rk_app.pdf856.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.