Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13821
Title: การปฏิบัติตามหลักสุขาภิบาลอาหารของผู้สัมผัสอาหารในโรงแรม = Practice on food sanitation of hotel's food handlers / ณัฐกาญจน์ บุญศรี
Authors: ณัฐกาญจน์ บุญศรี
Authors: ณัฐกาญจน์ บุญศรี
Keywords: สุขาภิบาลอาหาร;โรงแรม
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 363.192 ณ113ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400800
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13821
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0949nb_tpg.pdf287.77 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_abs.pdf181.94 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_con.pdf182.35 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch1.pdf135.17 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch2.pdf222.46 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch3.pdf110.41 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch4.pdf203.81 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_ch5.pdf149.88 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_bib.pdf135.88 kBAdobe PDFView/Open
nutr0949nb_app.pdf252.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.