Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13440
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณครินทร์ รอดพุฒen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:37:43Z-
dc.date.available2014-09-17T09:37:43Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 371.334 ณ117กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1495573en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13440-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectสื่อการสอนen_US
dc.subjectวีดิทัศน์เพื่อการศึกษาen_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.titleการพัฒนาสื่อวีดิทัศน์เพื่อการเรียนการสอน : กรณีศึกษาเทมเป้ อาหารจากถั่วเหลือง คุณค่าและวิธีการผลิต = Development of instructional video media a case study of tempe-food from soybean, value and production procedure / ณครินทร์ รอดพุฒen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:FINEARTS: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.