Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10996
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วีรศักดิ์ สมพัตร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:02:50Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:02:50Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 338.51 ว378ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1432989 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10996 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร -- ต้นทุนและประสิทธิผล | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | หมูยอ -- ต้นทุนการผลิต | en_US |
dc.subject | แหนม -- ต้นทุนการผลิต | en_US |
dc.subject | แคบหมู -- ต้นทุนการผลิต | en_US |
dc.subject | ไส้อั่ว -- ต้นทุนการผลิต | en_US |
dc.title | การวิเคราะห์ความเป็นไปได้ทางการเงินของธุรกิจหมูยอ แหนม แคบหมู และไส้อั่ว ในจังหวัดเชียงใหม่ = Financial feasibility study of sticky pork, fermented pork sausage, pork cracklings and Northern Thai Sauage Business in Chiang Mai Province / วีรศักดิ์ สมพัตร | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | ECON: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
econ0851ws_tpg.pdf | 834.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_abs.pdf | 487.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_con.pdf | 477.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_ch1.pdf | 526.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_ch2.pdf | 703.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_ch3.pdf | 559.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_ch4.pdf | 789.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_ch5.pdf | 593.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_bib.pdf | 475.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
econ0851ws_app.pdf | 698.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.