Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/10619
Title: การวิเคราะห์ต้นทุนและผลตอบแทนทางการเงินของโครงการการผลิตซีอิ้วไม่ปรุงแต่งสารเคมี = Financial cost-benefit analysis of chemical free soy sauce production project / ฟองจันทร์ หลวงจันทร์ดวง
Authors: ฟองจันทร์ หลวงจันทร์ดวง
Keywords: ต้นทุนการผลิต
ซีอิ๊ว
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 338.51 ฟ192ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1351953
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/10619
Appears in Collections:ECON: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
econ0947fl_tpg.pdf194.52 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_abs.pdf199.89 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_con.pdf203.97 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch1.pdf258.3 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch2.pdf404.86 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch3.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch4.pdf579.91 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch5.pdf319.11 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_ch6.pdf334.39 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_bib.pdf165.68 kBAdobe PDFView/Open
econ0947fl_app.pdf428.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.