Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9769
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนฤมล เต๋มาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T08:06:54Z-
dc.date.available2014-09-17T08:06:54Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 658.1552 น916นen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1484822en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9769-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectโรงพยาบาลบ้านตากen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์สมุนไพร -- การควบคุมต้นทุนการผลิตen_US
dc.subjectต้นทุนการผลิตen_US
dc.titleแนวทางการคำนวณต้นทุนการผลิตภัณฑ์แปรรูปสมุนไพรโรงพยาบาลบ้านตาก = Guidelines for calculating the costs of producing herb products at Bantak Hospital / นฤมล เต๋มาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
acc0753nt_tpg.pdf533.9 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_abs.pdf450.98 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_con.pdf445.12 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_ch1.pdf444.41 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_ch2.pdf612.88 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_ch3.pdf470.09 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_ch4.pdf663.31 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_ch5.pdf467.27 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_bib.pdf445.93 kBAdobe PDFView/Open
acc0753nt_app.pdf455.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.