Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7936
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกาญจนา ไกลถิ่นen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:46Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:46Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 641.875 ก232กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1508175en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7936-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectน้ำมะเกี๋ยงen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.subjectเครื่องดื่มen_US
dc.titleการผลิตน้ำมะเกี๋ยงผสมน้ำผลไม้แบบเข้มข้นพร้อมดื่ม โดยการทำให้เข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Production of ready-to-drink concentrated juice from makiang and mixed fruits using freeze concentration / กาญจนา ไกลถิ่นen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.