Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชรี เทพโยธินen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:45Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:45Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 663.63 ว112ซen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1506028en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7934-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectน้ำมะม่วงen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.subjectน้ำมะม่วง -- การอบแห้งen_US
dc.titleซอร์ปชันไอโซเทอร์ม สมบัติทางเคมีกายภาพและอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำมะม่วงมหาชนกผง = Sorption isotherm, physicochemical properties and glass transition temperature of mango juice powder cv. Mahajanaka / วัชรี เทพโยธินen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food20954wt_tpg.pdf553.7 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_abs.pdf183.74 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_con.pdf165.5 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_ch1.pdf186.31 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_ch2.pdf472.88 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_ch3.pdf215.63 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_ch4.pdf454.22 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_ch5.pdf173.59 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_bib.pdf245.67 kBAdobe PDFView/Open
food20954wt_app.pdf482.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.