Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7934
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วัชรี เทพโยธิน | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:45Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:45Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.63 ว112ซ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1506028 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7934 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | น้ำมะม่วง | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.subject | น้ำมะม่วง -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ซอร์ปชันไอโซเทอร์ม สมบัติทางเคมีกายภาพและอุณหภูมิกลาสทรานซิชันของน้ำมะม่วงมหาชนกผง = Sorption isotherm, physicochemical properties and glass transition temperature of mango juice powder cv. Mahajanaka / วัชรี เทพโยธิน | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food20954wt_tpg.pdf | 553.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_abs.pdf | 183.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_con.pdf | 165.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_ch1.pdf | 186.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_ch2.pdf | 472.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_ch3.pdf | 215.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_ch4.pdf | 454.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_ch5.pdf | 173.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_bib.pdf | 245.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food20954wt_app.pdf | 482.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.