Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพันธ์ลพ สินธุยาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:38Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:38Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 634.6 พ115กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465918en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7924-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectลิ้นจี่en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectผลไม้แห้งen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมผลไม้แห้งen_US
dc.titleการแปรรูปลิ้นจี่ผงโดยการอบแห้งแบบอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Processing of lychee powder by infrared vacuum drying / พันธ์ลพ สินธุยาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1052ps_tpg.pdf643.78 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_abs.pdf486.48 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_con.pdf487.46 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_ch1.pdf483.97 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_ch2.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
food1052ps_ch3.pdf515.94 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_ch4.pdf949.21 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_ch5.pdf473.68 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_bib.pdf535.37 kBAdobe PDFView/Open
food1052ps_app.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.