Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7924
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พันธ์ลพ สินธุยา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:38Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.6 พ115ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465918 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7924 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ผลไม้แห้ง | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมผลไม้แห้ง | en_US |
dc.title | การแปรรูปลิ้นจี่ผงโดยการอบแห้งแบบอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Processing of lychee powder by infrared vacuum drying / พันธ์ลพ สินธุยา | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1052ps_tpg.pdf | 643.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_abs.pdf | 486.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_con.pdf | 487.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_ch1.pdf | 483.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_ch2.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_ch3.pdf | 515.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_ch4.pdf | 949.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_ch5.pdf | 473.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_bib.pdf | 535.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052ps_app.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.