Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7917
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:35Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:35Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.804334 ธ177ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1463916 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7917 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | มะนาว | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร | en_US |
dc.title | ผลของอุณหภูมิและเวลาที่ใช้ในการลวกต่อปริมาณลิโมนินและวิตามินซีในมะนาวพันธุ์แป้น = Effect of blanching temperature and time on limonin and vitamin C Contents in Lime (Citrus aurantifolia Swing) cv.Pan / ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951tr_tpg.pdf | 572.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_abs.pdf | 489.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_con.pdf | 504.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_ch1.pdf | 485.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_ch2.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_ch3.pdf | 516.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_ch4.pdf | 676.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_ch5.pdf | 475.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_bib.pdf | 538.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tr_app.pdf | 899.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.