Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธรรมรัตน์ รุ่งสังข์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:35Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:35Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.804334 ธ177ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1463916en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7917-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectมะนาวen_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.subjectการปรุงอาหารen_US
dc.titleผลของอุณหภูมิและเวลาที่ใช้ในการลวกต่อปริมาณลิโมนินและวิตามินซีในมะนาวพันธุ์แป้น = Effect of blanching temperature and time on limonin and vitamin C Contents in Lime (Citrus aurantifolia Swing) cv.Pan / ธรรมรัตน์ รุ่งสังข์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951tr_tpg.pdf572.26 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_abs.pdf489.58 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_con.pdf504.19 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_ch1.pdf485.84 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_ch2.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
food0951tr_ch3.pdf516.75 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_ch4.pdf676.15 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_ch5.pdf475.42 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_bib.pdf538.65 kBAdobe PDFView/Open
food0951tr_app.pdf899.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.