Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7912
Title: แนวทางการจัดทำหลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตเครื่องดื่มลำไยผงสำเร็จรูป = Good manufacturing practice for instant Longan drink powder / รวิพรรณ จาวรรณา
Authors: รวิพรรณ จาวรรณา
Authors: รวิพรรณ จาวรรณา
Keywords: น้ำผลไม้ -- การผลิต;น้ำลำไย;เครื่องดื่ม
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 641.34 ร173น
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462660
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7912
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051rj_tpg.pdf542.29 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_abs.pdf484 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_con.pdf479.36 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch1.pdf503 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch2.pdf669.69 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch3.pdf486.32 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch4.pdf779.75 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch5.pdf502.96 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_bib.pdf497.98 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_app.pdf760.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.