Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7912
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รวิพรรณ จาวรรณา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:34Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:34Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.34 ร173น | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462660 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7912 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ -- การผลิต | en_US |
dc.subject | น้ำลำไย | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่ม | en_US |
dc.title | แนวทางการจัดทำหลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตเครื่องดื่มลำไยผงสำเร็จรูป = Good manufacturing practice for instant Longan drink powder / รวิพรรณ จาวรรณา | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1051rj_tpg.pdf | 542.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_abs.pdf | 484 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_con.pdf | 479.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_ch1.pdf | 503 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_ch2.pdf | 669.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_ch3.pdf | 486.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_ch4.pdf | 779.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_ch5.pdf | 502.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_bib.pdf | 497.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rj_app.pdf | 760.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.