Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรวิพรรณ จาวรรณาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:34Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:34Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 641.34 ร173นen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462660en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7912-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectน้ำผลไม้ -- การผลิตen_US
dc.subjectน้ำลำไยen_US
dc.subjectเครื่องดื่มen_US
dc.titleแนวทางการจัดทำหลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตเครื่องดื่มลำไยผงสำเร็จรูป = Good manufacturing practice for instant Longan drink powder / รวิพรรณ จาวรรณาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051rj_tpg.pdf542.29 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_abs.pdf484 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_con.pdf479.36 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch1.pdf503 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch2.pdf669.69 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch3.pdf486.32 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch4.pdf779.75 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_ch5.pdf502.96 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_bib.pdf497.98 kBAdobe PDFView/Open
food1051rj_app.pdf760.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.