Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7905
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นวพล แสนใจบาล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:31Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:31Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.75 น171ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1446894 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7905 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | สตรอเบอรี่ -- พันธุ์ | en_US |
dc.subject | น้ำสตรอเบอรี่ | en_US |
dc.subject | เอนไซม์เพกติเนส | en_US |
dc.title | การคัดเลือกสายพันธุ์สตรอเบอรี่และสภาวะการใช้เอนไซม์เพคติเนสที่เหมาะสมเพื่อการสกัดน้ำสตรอเบอรี่ = Suitable selections of strawberry cultivars and conditions of Pectinase usage for juice extraction / นวพล แสนใจบาล | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950nsj_tpg.pdf | 508.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_abs.pdf | 493.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_con.pdf | 465.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_ch1.pdf | 468.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_ch2.pdf | 722.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_ch3.pdf | 505.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_ch4.pdf | 715.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_ch5.pdf | 493.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_bib.pdf | 515.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950nsj_app.pdf | 532.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.