Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนวพล แสนใจบาลen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:31Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:31Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 634.75 น171กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1446894en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7905-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectสตรอเบอรี่ -- พันธุ์en_US
dc.subjectน้ำสตรอเบอรี่en_US
dc.subjectเอนไซม์เพกติเนสen_US
dc.titleการคัดเลือกสายพันธุ์สตรอเบอรี่และสภาวะการใช้เอนไซม์เพคติเนสที่เหมาะสมเพื่อการสกัดน้ำสตรอเบอรี่ = Suitable selections of strawberry cultivars and conditions of Pectinase usage for juice extraction / นวพล แสนใจบาลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0950nsj_tpg.pdf508.96 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_abs.pdf493.31 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_con.pdf465.48 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_ch1.pdf468.82 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_ch2.pdf722.22 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_ch3.pdf505.41 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_ch4.pdf715.21 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_ch5.pdf493.97 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_bib.pdf515.46 kBAdobe PDFView/Open
food0950nsj_app.pdf532.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.