Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7900
Title: | ผลของอุณหภูมิและการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อการดูดซับน้ำมัน เนื้อสัมผัสและสีของข้าวเกรียบกุ้งทอด = Effects of temperature and reuse of frying oil on oil uptake, texture and color of fried shrimp chips / ศรายุทธ์ สมประสงค์ |
Authors: | ศรายุทธ์ สมประสงค์ |
Authors: | ศรายุทธ์ สมประสงค์ |
Keywords: | อุณหภูมิ;ข้าวเกรียบกุ้ง;น้ำมัน;สี |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 |
Gov't Doc #: | ว 664 ศ172ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1426870 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7900 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0351ss_tpg.pdf | 734 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_abs.pdf | 479.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_con.pdf | 464.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch1.pdf | 461.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch2.pdf | 701.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch3.pdf | 479.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch4.pdf | 541.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch5.pdf | 459.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_bib.pdf | 506.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_app.pdf | 536.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.