Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7900
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศรายุทธ์ สมประสงค์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:29Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ศ172ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1426870 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7900 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | อุณหภูมิ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบกุ้ง | en_US |
dc.subject | น้ำมัน | en_US |
dc.subject | สี | en_US |
dc.title | ผลของอุณหภูมิและการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อการดูดซับน้ำมัน เนื้อสัมผัสและสีของข้าวเกรียบกุ้งทอด = Effects of temperature and reuse of frying oil on oil uptake, texture and color of fried shrimp chips / ศรายุทธ์ สมประสงค์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0351ss_tpg.pdf | 734 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_abs.pdf | 479.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_con.pdf | 464.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch1.pdf | 461.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch2.pdf | 701.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch3.pdf | 479.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch4.pdf | 541.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_ch5.pdf | 459.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_bib.pdf | 506.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ss_app.pdf | 536.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.