Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7883
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ยูถิกา สร้อยระย้า | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:21Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:21Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ย414ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421475 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7883 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ชา | en_US |
dc.subject | คาเทริน | en_US |
dc.subject | โพลีฟีนอล | en_US |
dc.title | ผลของกระบวนการผลิตต่อปริมาณคาเทชินและโพลีฟีนอลในชาอู่หลง = Effect of processing on contents of catechins and polyphenol in Oolong Tea / ยูถิกา สร้อยระย้า | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1150us_tpg.pdf | 589.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_abs.pdf | 462.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_con.pdf | 484.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_ch1.pdf | 471.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_ch2.pdf | 693.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_ch3.pdf | 589.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_ch4.pdf | 586.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_ch5.pdf | 463.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_bib.pdf | 484.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1150us_app.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.