Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7872
Title: ปริมาณกรดเบนโซอิด กรดซอร์บิคและกรดซาลิไซลิคในน้ำผลไม้บรรจุปิดสนิทที่ผลิตในเขตจังหวัดเชียงใหม่ = Quantity of benzoic, sorbic and salicylic acids in hemetically sealed fruit juices produced in Chiang Mai / กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
Authors: กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
Keywords: กรดเบนโซอิก
กรดซอร์บิค
กรดซาลิไซลิก
น้ำผลไม้
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว/ภน 664 ก177ป
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400490
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7872
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.