Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7872
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:15Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:15Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664 ก177ป | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400490 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7872 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | กรดเบนโซอิก | en_US |
dc.subject | กรดซอร์บิค | en_US |
dc.subject | กรดซาลิไซลิก | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.title | ปริมาณกรดเบนโซอิด กรดซอร์บิคและกรดซาลิไซลิคในน้ำผลไม้บรรจุปิดสนิทที่ผลิตในเขตจังหวัดเชียงใหม่ = Quantity of benzoic, sorbic and salicylic acids in hemetically sealed fruit juices produced in Chiang Mai / กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0549gv_tpg.pdf | 378.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_abs.pdf | 207.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_con.pdf | 222.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_ch1.pdf | 156.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_ch2.pdf | 458.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_ch3.pdf | 181.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_ch4.pdf | 412.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_ch5.pdf | 138.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_bib.pdf | 141.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549gv_app.pdf | 614.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.