Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7872
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:15Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:15Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664 ก177ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400490en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7872-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectกรดเบนโซอิกen_US
dc.subjectกรดซอร์บิคen_US
dc.subjectกรดซาลิไซลิกen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.titleปริมาณกรดเบนโซอิด กรดซอร์บิคและกรดซาลิไซลิคในน้ำผลไม้บรรจุปิดสนิทที่ผลิตในเขตจังหวัดเชียงใหม่ = Quantity of benzoic, sorbic and salicylic acids in hemetically sealed fruit juices produced in Chiang Mai / กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549gv_tpg.pdf378.01 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_abs.pdf207.35 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_con.pdf222.38 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch1.pdf156.12 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch2.pdf458.26 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch3.pdf181.87 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch4.pdf412.17 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_ch5.pdf138.3 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_bib.pdf141.65 kBAdobe PDFView/Open
food0549gv_app.pdf614.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.