Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7866
Title: การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มด้วยวิธีดัดแปลงบรรยากาศและกระบวนการความดันสูง = Shelf life extension of Nam Phrik Noom (Northern Thai Chili Paste) processed by modified atmosphere and high pressure techniques / รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
Authors: รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
Authors: รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
Keywords: น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา;น้ำพริก -- การเก็บและรักษา;อาหารไทย (ภาคเหนือ);อาหาร -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 641.595936 ร112ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386800
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7866
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0349rp_tpg.pdf315.27 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_abs.pdf214.67 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_con.pdf205.25 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch1.pdf130.3 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch2.pdf966.3 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch3.pdf156.97 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch4.pdf345.55 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch5.pdf134.74 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_bib.pdf170.86 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_app.pdf684.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.