Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7866
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:13Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:13Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.595936 ร112ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386800 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7866 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | น้ำพริก -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | อาหาร -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มด้วยวิธีดัดแปลงบรรยากาศและกระบวนการความดันสูง = Shelf life extension of Nam Phrik Noom (Northern Thai Chili Paste) processed by modified atmosphere and high pressure techniques / รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0349rp_tpg.pdf | 315.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_abs.pdf | 214.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_con.pdf | 205.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_ch1.pdf | 130.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_ch2.pdf | 966.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_ch3.pdf | 156.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_ch4.pdf | 345.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_ch5.pdf | 134.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_bib.pdf | 170.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rp_app.pdf | 684.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.