Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:13Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:13Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 641.595936 ร112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386800en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7866-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectน้ำพริก -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectอาหาร -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มด้วยวิธีดัดแปลงบรรยากาศและกระบวนการความดันสูง = Shelf life extension of Nam Phrik Noom (Northern Thai Chili Paste) processed by modified atmosphere and high pressure techniques / รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0349rp_tpg.pdf315.27 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_abs.pdf214.67 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_con.pdf205.25 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch1.pdf130.3 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch2.pdf966.3 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch3.pdf156.97 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch4.pdf345.55 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_ch5.pdf134.74 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_bib.pdf170.86 kBAdobe PDFView/Open
food0349rp_app.pdf684.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.