Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7865
Title: | ผลของสายพันธุ์ข้าวแหล่งผลิตลูกแป้ง และปริมาณลำไยอบแห้งต่อคุณภาพของสาโทผสมลำไยอบแห้ง = Effects of rice varieties, luk-paeng sources and dried Longan quantities on the dried Longan blended rice wine (Sato) quality / กรรณิการ์ แสงสร้อย |
Authors: | กรรณิการ์ แสงสร้อย |
Authors: | กรรณิการ์ แสงสร้อย |
Keywords: | สาโท;สุราพื้นเมือง;ข้าว -- พันธุ์;ลำไยอบแห้ง |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 |
Gov't Doc #: | ว 663.5 ก177ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386799 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7865 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0449ks_tpg.pdf | 551.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_abs.pdf | 131.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_con.pdf | 286.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch1.pdf | 131.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch2.pdf | 238.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch3.pdf | 119.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch4.pdf | 258.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch5.pdf | 100.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_bib.pdf | 146.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_app.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.