Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กรรณิการ์ แสงสร้อย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:13Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:13Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.5 ก177ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386799 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7865 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | สาโท | en_US |
dc.subject | สุราพื้นเมือง | en_US |
dc.subject | ข้าว -- พันธุ์ | en_US |
dc.subject | ลำไยอบแห้ง | en_US |
dc.title | ผลของสายพันธุ์ข้าวแหล่งผลิตลูกแป้ง และปริมาณลำไยอบแห้งต่อคุณภาพของสาโทผสมลำไยอบแห้ง = Effects of rice varieties, luk-paeng sources and dried Longan quantities on the dried Longan blended rice wine (Sato) quality / กรรณิการ์ แสงสร้อย | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0449ks_tpg.pdf | 551.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_abs.pdf | 131.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_con.pdf | 286.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch1.pdf | 131.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch2.pdf | 238.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch3.pdf | 119.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch4.pdf | 258.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_ch5.pdf | 100.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_bib.pdf | 146.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0449ks_app.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.