Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7862
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อนุธิดา ผายพันธ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:12Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:12Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.34 อ154ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373582 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7862 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | สารเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์ | en_US |
dc.title | ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพของผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ระหว่างการเก็บรักษา = Effect of edible coatings on quality of mango fruit cv. Chok-Anan during storage / อนุธิดา ผายพันธ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0948ap_tpg.pdf | 271.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_abs.pdf | 205.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_con.pdf | 296.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_ch1.pdf | 131.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_ch2.pdf | 470.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_ch3.pdf | 281.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_ch4.pdf | 730.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_ch5.pdf | 110.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_bib.pdf | 148.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0948ap_app.pdf | 306.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.