Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7862
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอนุธิดา ผายพันธ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:12Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:12Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 634.34 อ154ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373582en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7862-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectสารเคลือบผิวen_US
dc.subjectมะม่วง -- การเคลือบผิวen_US
dc.subjectมะม่วง -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์en_US
dc.titleผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพของผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ระหว่างการเก็บรักษา = Effect of edible coatings on quality of mango fruit cv. Chok-Anan during storage / อนุธิดา ผายพันธ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0948ap_tpg.pdf271.22 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_abs.pdf205.35 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_con.pdf296.68 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_ch1.pdf131.74 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_ch2.pdf470.54 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_ch3.pdf281.52 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_ch4.pdf730.97 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_ch5.pdf110.76 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_bib.pdf148.61 kBAdobe PDFView/Open
food0948ap_app.pdf306.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.