Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทรงคุณ ทรงธรรมวัฒน์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:20:03Z-
dc.date.available2014-09-17T07:20:03Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 633.34 ท172ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1168583en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7618-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538en_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.subjectการปรุงอาหารen_US
dc.subjectสตรีในเกษตรกรรม -- เชียงใหม่. อำเภอสันทรายen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อกิจการการแปรรูปถั่วเหลืองของกลุ่มแม่บ้านเกษตรกร อำเภอสันทราย จังหวัดเชียงใหม่ / ทรงคุณ ทรงธรรมวัฒน์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRI: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agext0238ss_abs.pdf496.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.