Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Health Sciences
GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 38 (Search time: 0.016 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
ประสิทธิผลของการให้คำปรึกษาตามหลักสูตรโภชนบัญญัติและการออกกำลังกายเพื่อลดน้ำหนักของผู้ที่เป็นโรคอ้วน = Effectiveness of counseling regarding food-based dietary guidelines and exercise for weight loss of the obese person / กิตติมา บุญเจ็น
กิตติมา บุญเจ็น
2549
การควบคุมน้ำหนักและภาวะโภชนาการของพนักงานบริษัท = Body weight control and nutritional status of company worker / ฉวีวรรณ ตั้งกิตติภัทรพร
ฉวีวรรณ ตั้งกิตติภัทรพร
2549
คุณค่าทางโภชนาการและใยอาหารของอาหารล้านนา = Food used in fon-peemeng / ทวีศักดิ์ อักษรทับ
ทวีศักดิ์ อักษรทับ
2549
การบริโภคอาหารและภาวะโภชาการของผู้สูงอายุ = Food consumption and nutritional status of the elderly / ทินกฤต มะโนจิตร
ทินกฤต มะโนจิตร
2549
ภาวะโภชนาการและการบริโภคอาหารของนักศึกษาพยาบาล = Nutritional status and food consumption of nursing students / ภัทรา ไชยา
ภัทรา ไชยา
2549
ปัญหาและแนวทางแก้ไขภาวะโภชนาการของเด็กนักเรียนโรงเรียนการศึกษาคนตาบอด = Nutritional status problems of children at school for the blind and guideline to solve the problems / สุภาพรรณ์ วงศ์ปินใจ
สุภาพรรณ์ วงศ์ปินใจ
2547
การบริโภคอาหารของผู้ป่วยโรคความดันโลหิตสูงที่สามารถควบคุมความดันโลหิตให้อยู่ในระดับปกติ = Food consumption of hypertensive patients able to maintain normotensive blood pressure / อวยพร จินาวงศ์
อวยพร จินาวงศ์
2549
ภาวะโภชนาการและการบริโภคอาหารของพยาบาลวิชาชีพ = Nutritional status and food consumption of registered nurses / ยุราภรณ์ จิตรเกื้อกูล
ยุราภรณ์ จิตรเกื้อกูล
2549
การใช้ฉลากโภชนาการของนักศึกษาระดับวิทยาลัย = The Use of nutrition label among students at college lavel / ปนัดดา พึ่งศิลป์
ปนัดดา พึ่งศิลป์
2547
ผลของชุดสื่อประสมที่มีต่อความรู้เรื่องวัตถุเจือปนในอาหารของนักศึกษาระดับประกาศนียบัตรวิชาชีพ วิทยาลัยเทคนิคลำพูน = Effects of a multi-media packages on knowledge food additives of students at certificate level of Lumphun Technical College / ศิริพรรณี กล่อมเกลา
ศิริพรรณี กล่อมเกลา
Discover
Author
1
กิตติมา บุญเจ็น
1
กิ่งกาญจน์ กาญจนามัย
1
จินดาวรรณ ตันวงศ์
1
จิรารัตน์ ตันตยานุสรณ์
1
จุรีรัตน์ ชูโลก
1
ฉวีวรรณ ตั้งกิตติภัทรพร
1
ชวันลักษณ์ ไทยทรงธรรม
1
ฐิติพร เทียรฆนิธิกูล
1
ณัฏฐา อนันตสุข
1
ณัฏฐินี ยานะศักดิ์
.
next >
Subject
7
อาหาร
4
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
3
การควบคุมน้ำหนัก
3
นักเรียนประถมศึกษา -- เชียงใหม่
3
บริโภคกรรม
2
ข้าวพัน
2
ความดันโลหิตสูง -- ผู้ป่วย -- เชี...
2
โรคอ้วน
2
โรงพยาบาลแม่อาย
1
Dissertations, academic -- nursing
.
next >
Date issued
12
2549
1
2548
12
2547
13
2546