Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Health Sciences
GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 38 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
ประสิทธิผลของการให้คำปรึกษาตามหลักสูตรโภชนบัญญัติและการออกกำลังกายเพื่อลดน้ำหนักของผู้ที่เป็นโรคอ้วน = Effectiveness of counseling regarding food-based dietary guidelines and exercise for weight loss of the obese person / กิตติมา บุญเจ็น
กิตติมา บุญเจ็น
2549
การควบคุมน้ำหนักและภาวะโภชนาการของพนักงานบริษัท = Body weight control and nutritional status of company worker / ฉวีวรรณ ตั้งกิตติภัทรพร
ฉวีวรรณ ตั้งกิตติภัทรพร
2549
คุณค่าทางโภชนาการและใยอาหารของอาหารล้านนา = Food used in fon-peemeng / ทวีศักดิ์ อักษรทับ
ทวีศักดิ์ อักษรทับ
2549
การบริโภคอาหารและภาวะโภชาการของผู้สูงอายุ = Food consumption and nutritional status of the elderly / ทินกฤต มะโนจิตร
ทินกฤต มะโนจิตร
2549
ภาวะโภชนาการและการบริโภคอาหารของนักศึกษาพยาบาล = Nutritional status and food consumption of nursing students / ภัทรา ไชยา
ภัทรา ไชยา
2549
ปัญหาและแนวทางแก้ไขภาวะโภชนาการของเด็กนักเรียนโรงเรียนการศึกษาคนตาบอด = Nutritional status problems of children at school for the blind and guideline to solve the problems / สุภาพรรณ์ วงศ์ปินใจ
สุภาพรรณ์ วงศ์ปินใจ
2547
การบริโภคอาหารของผู้ป่วยโรคความดันโลหิตสูงที่สามารถควบคุมความดันโลหิตให้อยู่ในระดับปกติ = Food consumption of hypertensive patients able to maintain normotensive blood pressure / อวยพร จินาวงศ์
อวยพร จินาวงศ์
2549
ภาวะโภชนาการและการบริโภคอาหารของพยาบาลวิชาชีพ = Nutritional status and food consumption of registered nurses / ยุราภรณ์ จิตรเกื้อกูล
ยุราภรณ์ จิตรเกื้อกูล
2549
การใช้ฉลากโภชนาการของนักศึกษาระดับวิทยาลัย = The Use of nutrition label among students at college lavel / ปนัดดา พึ่งศิลป์
ปนัดดา พึ่งศิลป์
2547
ผลของชุดสื่อประสมที่มีต่อความรู้เรื่องวัตถุเจือปนในอาหารของนักศึกษาระดับประกาศนียบัตรวิชาชีพ วิทยาลัยเทคนิคลำพูน = Effects of a multi-media packages on knowledge food additives of students at certificate level of Lumphun Technical College / ศิริพรรณี กล่อมเกลา
ศิริพรรณี กล่อมเกลา
Discover
Author
1
ณัฐกมลวัสส์ วิกัน
1
ดารากร สมฤทธิ์
1
ทวีศักดิ์ อักษรทับ
1
ทินกฤต มะโนจิตร
1
ทิพย์นภา โพธิ์ศรี
1
ธนพร จั่นเพชร
1
นันทกา ปิ่นมณี
1
ปนัดดา พึ่งศิลป์
1
ประภาพรรณ กันธรักษา
1
พัชรินทร์ สืบสายอ่อน
.
< previous
next >
Subject
7
อาหาร
4
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
3
การควบคุมน้ำหนัก
3
นักเรียนประถมศึกษา -- เชียงใหม่
3
บริโภคกรรม
2
ข้าวพัน
2
ความดันโลหิตสูง -- ผู้ป่วย -- เชี...
2
โรคอ้วน
2
โรงพยาบาลแม่อาย
1
Dissertations, academic -- nursing
.
next >
Date issued
12
2549
1
2548
12
2547
13
2546