Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Preparation and study on red yeast rice prepared from glutinous rice using Monascus purpureus Isolated from Chinese Traditional red yeast rice = การเตรียมและการศึกษาข้าวแดงที่เตรียมจากข้าวเหนียวโดยเชื้อ Monascus purpureus ที่แยกจากข้าวแดงพื้นบ้านของจีน / Em-on ChairroteEm-on Chairote
2009Biodegradation of phenol by free and immobilized cells of Candida tropicalls CMU 10 = การย่อยฟีนอลโดยเชื้อ Candida tropicalls CMU 10 ในรูปเซลล์อิสระ และเซลล์ตรึง / Montira IntanonMontira Intanon
2009Expression of single chain variable fragments anti-CD147 in Pichia pastoris = การแสดงออกของแอนติซีดี-147 ซิงเกิ้ลเชนแวริเอเบิ้ลแฟรกเมินต์ในยีสต์ Pichia pastoris / Tanatporn ChunkesonTanatporn Chunkeson
2009Optimization of culture medium and culture conditions for biomass and metaolite production from Pichia pastoris GS115 using glycerol as carbon source = การหาสูตรอาหารและสภาวะที่เหมาะสมสำหรับการผลิตมวลเซลล์และสารเมทาบอไลท์จากเชื้อ Pichia pastoris GS115 โดยใช้กลีเซอรอลเป็นแหล่งคาร์บอน / Kamoldara ReansuwanKamoldara Reansuwan
2009Production of kefir liked product from mix cultures of saccharomyces cerevisiae, streptococcus cremoris and streptococcus lactis = การผลิตผลิตภัณฑ์คล้ายคีเฟอร์จากเชื้อผสมของแซคคาโรมัยซีส เซเรวิสิอีม, สเตร็ปโตคอคคัส ครีโมริส กับ สเตร็ปโตคอคคัส แลคติส / Pongpakorn KaewprasertPongpakorn Kaewprasert
2009Proteomic and molecular marker analysis for tenderness and toughness traits of chicken meat = การวิเคราะห์ทางโปรติโอมิกส์และเครื่องหมายโมเลกุล สำหรับลักษณะความนุ่มและเหนียวของเนื้อไก่ / Tawatchai TeltathumTawatchai Teltathum
2009Characterization of partially purified Peroxidase from Fingerroot (Boesenbergia rotunda (L.) Mansf.) = การหาลักษณะเฉพาะของเปอร์ออกซิเดสที่ทำบริสุทธิ์บางส่วนจากกระชาย / Nattapong FongbuaNattapong Fongbua