Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34692
Title: Proteomic and molecular marker analysis for tenderness and toughness traits of chicken meat = การวิเคราะห์ทางโปรติโอมิกส์และเครื่องหมายโมเลกุล สำหรับลักษณะความนุ่มและเหนียวของเนื้อไก่ / Tawatchai Teltathum
Authors: Tawatchai Teltathum
Authors: Tawatchai Teltathum
Keywords: Electrophoresis;Biotechnology
Issue Date: 2009
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009
Gov't Doc #: Th 541.372 T234P
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1472144
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34692
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.