Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-19 of 19 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Production and characterization of Tannase from Aspergillus niger 56MS1 = การผลิตและการหาลักษณะเฉพาะของแอนไซม์แทนเนสจากเชื้อ Aspergillus niger 56MS1 / Malaiporn DuangbanMalaiporn Duangban
2009Optimization of culture medium and culture conditions for biomass and metaolite production from Pichia pastoris GS115 using glycerol as carbon source = การหาสูตรอาหารและสภาวะที่เหมาะสมสำหรับการผลิตมวลเซลล์และสารเมทาบอไลท์จากเชื้อ Pichia pastoris GS115 โดยใช้กลีเซอรอลเป็นแหล่งคาร์บอน / Kamoldara ReansuwanKamoldara Reansuwan
2007B-Galactosidase from Lactic Acid Bacteria Isolated from Healthy Infan = บีตา-กาแลกโตซิเดชจากแบคทีเรียกรดแลกติกที่คัดแยกจากทารกสุขภาพดี / Kamrai WoranootKamrai Woranoot
2007Characterization of biosurfactant produced by actinomycetes isolated from soil = การตรวจสอบลักษณะสารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่ผลิตโดยเชื้อแอกติโนมัยซีสที่แยกได้จากดิน / Intira ThampayakIntira Thampayak
2009Production of kefir liked product from mix cultures of saccharomyces cerevisiae, streptococcus cremoris and streptococcus lactis = การผลิตผลิตภัณฑ์คล้ายคีเฟอร์จากเชื้อผสมของแซคคาโรมัยซีส เซเรวิสิอีม, สเตร็ปโตคอคคัส ครีโมริส กับ สเตร็ปโตคอคคัส แลคติส / Pongpakorn KaewprasertPongpakorn Kaewprasert
2007Feasibility of Utilizing Polysaccharides from Moo-Noi (Cissampelos Pareira) Leaves as Prebiotics = ความเป็นไปได้ในการใช้โพลีแซคคาไรด์จากใบหมูน้อยเพื่อเป็นสารพรีไบโอติก / Morrakot IntarataMorrakot Intarata
2009Proteomic and molecular marker analysis for tenderness and toughness traits of chicken meat = การวิเคราะห์ทางโปรติโอมิกส์และเครื่องหมายโมเลกุล สำหรับลักษณะความนุ่มและเหนียวของเนื้อไก่ / Tawatchai TeltathumTawatchai Teltathum
2009Characterization of partially purified Peroxidase from Fingerroot (Boesenbergia rotunda (L.) Mansf.) = การหาลักษณะเฉพาะของเปอร์ออกซิเดสที่ทำบริสุทธิ์บางส่วนจากกระชาย / Nattapong FongbuaNattapong Fongbua
2008Ability of endophytic fungi from tomato, orange and rubber in inhibiting growth of phytophthora infestans = ความสามารถของเชื้อราเอนโดไฟท์จากมะเขือเทศ ส้ม และยางพารา ในการยับยั้งการเจริญของเชื้อรา / Reuthairat KhamsanReuthairat Khamsan