Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-16 of 16 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Characterization of biosurfactant produced by actinomycetes isolated from soil = การตรวจสอบลักษณะสารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่ผลิตโดยเชื้อแอกติโนมัยซีสที่แยกได้จากดิน / Intira ThampayakIntira Thampayak
2009Production of kefir liked product from mix cultures of saccharomyces cerevisiae, streptococcus cremoris and streptococcus lactis = การผลิตผลิตภัณฑ์คล้ายคีเฟอร์จากเชื้อผสมของแซคคาโรมัยซีส เซเรวิสิอีม, สเตร็ปโตคอคคัส ครีโมริส กับ สเตร็ปโตคอคคัส แลคติส / Pongpakorn KaewprasertPongpakorn Kaewprasert
2007Feasibility of Utilizing Polysaccharides from Moo-Noi (Cissampelos Pareira) Leaves as Prebiotics = ความเป็นไปได้ในการใช้โพลีแซคคาไรด์จากใบหมูน้อยเพื่อเป็นสารพรีไบโอติก / Morrakot IntarataMorrakot Intarata
2009Proteomic and molecular marker analysis for tenderness and toughness traits of chicken meat = การวิเคราะห์ทางโปรติโอมิกส์และเครื่องหมายโมเลกุล สำหรับลักษณะความนุ่มและเหนียวของเนื้อไก่ / Tawatchai TeltathumTawatchai Teltathum
2009Characterization of partially purified Peroxidase from Fingerroot (Boesenbergia rotunda (L.) Mansf.) = การหาลักษณะเฉพาะของเปอร์ออกซิเดสที่ทำบริสุทธิ์บางส่วนจากกระชาย / Nattapong FongbuaNattapong Fongbua
2008Ability of endophytic fungi from tomato, orange and rubber in inhibiting growth of phytophthora infestans = ความสามารถของเชื้อราเอนโดไฟท์จากมะเขือเทศ ส้ม และยางพารา ในการยับยั้งการเจริญของเชื้อรา / Reuthairat KhamsanReuthairat Khamsan