Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-34 of 34 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2551
คุณภาพของมะเดื่อ (มะนอด) แช่อิ่มอบแห้งด้วยเครื่องอบแห้งแบบถาด = Quality of sugaring figs (Ma Nod) Dehydrated by Tray Dryer / สิรินทัศน์ เลี่ยมแหลม
สิรินทัศน์ เลี่ยมแหลม
2540
การพัฒนากระบวนการผลิตและการเก็บรักษาพลับกึ่งแห้งสายพันธุ์อั้งใสและนูซิน / ธารา ศรีสกุล
ธารา ศรีสกุล
2553
การเปรียบเทียบคุณภาพของชาใบบัวที่ทำแห้งโดยเครื่องอบแบบปั๊มความร้อนร่วมกับรังสีอัลตราไวโอเลตและเครื่องอินฟราเรดภายใต้สุญญากาศ = Quality comparison of pennywort tea dehydrated by Heat pump under ultra-violet and infrared vacuum dryer / จรรยา โท๊ะนาบุตร
จรรยา โท๊ะนาบุตร
2552
การผลิตน้ำกระเทียมดองชนิดผงโดยการทำแห้งแบบโฟมแมท = Production of pickled garlic powder by Foam-mat Drying / คุ้มเกล้า ตุลาดิลก
คุ้มเกล้า ตุลาดิลก
Discover
Author
1
กฤติยา เขื่อนเพชร
1
กอบพัชรกุล เป็นบุญ
1
คุ้มเกล้า ตุลาดิลก
1
จรรยา โท๊ะนาบุตร
1
จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
1
จิตรา วราอัศวปติ
1
ชชุรัตน์ ศรีจันทวงศ์
1
ชนันท์ ราษฎร์นิยม
1
ชยานนท์ ธีระเจตกูล
1
ช่อผกา เทพรังษี
.
next >
Subject
4
ลำไย -- การอบแห้ง
3
ลำไย
3
ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
3
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
2
พลับ -- การอบแห้ง
2
พลับ -- การเก็บและรักษา
2
มะม่วง -- การอบแห้ง
2
ลำไย -- การแปรรูป
2
ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง
2
สารสกัดจากพืช
.
next >
Date issued
23
2550 - 2555
9
2540 - 2549
1
2522 - 2529