Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 115 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
การสำรวจกระบวนการผลิตเนื้อลำไยอบแห้งในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Survey of the drying longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
จิติมาพร บัลลังค์แก้ว
2546
ดัชนีการเก็บเกี่ยวของหม่อนผลสดพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiangmai) ในและนอกฤดูการเก็บเกี่ยว / ปัทมาภรณ์ สุขบุญพันธ์
ปัทมาภรณ์ สุขบุญพันธ์
2547
เทคนิค Double Gel Diffusion สำหรับใช้พิสูจน์เนื้อสุกรและเนื้อโคปลอมปน = Double gel diffusion technique for identification of adulterated pork and beef / ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
2549
การยืดอายุการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มด้วยวิธีดัดแปลงบรรยากาศและกระบวนการความดันสูง = Shelf life extension of Nam Phrik Noom (Northern Thai Chili Paste) processed by modified atmosphere and high pressure techniques / รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
รังษิมา พิบูลชัยสิทธิ์
2549
การแปรรูปแยมฝรั่งด้วยเทคนิคความดันสูงและความร้อน = Processing of guava jam using high pressure and thermal techniques / วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
2549
การสำรวจรูปแบบน้ำพริกหนุ่มที่ผู้บริโภคต้องการ = A survey of Nam Prick Noom in the form demanded by consumers / ทรงกลด ตันทรบันฑิตย์
ทรงกลด ตันทรบันฑิตย์
2549
การวิเคราะห์อันตรายและจุดควบคุมวิกฤตในกระบวนการผลิตพริกป่นอบแห้ง : กรณีศึกษา ห้างหุ้นส่วนจำกัดเอี่ยมกสิกิจ = Analysis of hazards and critical control points in procressing of dehydrated chilli powder: a case study of Iemkasikil Ltd., Part. / จิดาภา มะโนใจ
จิดาภา มะโนใจ
2550
ผลของกระบวนการใช้ความดันสูงและการใช้ความร้อนต่อความคงตัวของแอลฟา-และเบต้า-แคโรทีนในน้ำแครอท = Effects of high pressure and pasteurization on Alpha-and Beta-carotene stability in carrot juice / ยุทธพงษ์ ปัญญาดา
ยุทธพงษ์ ปัญญาดา
2549
ความเป็นพิษของซิตรินินในอังคักต่อเซลล์มะเร็งเพาะเลี้ยงจากไตของตัวอ่อนของมนุษย์ (HEK293T) = Toxicity of citrinin from Ang-Kak on human embryonic kidney cell line (HEK293T) / กุลชัย นาคบุปผา
กุลชัย นาคบุปผา
2007
Antioxidant stability of noni fruit juices during processing and storage = ความคงตัวของสารต้านอนุมูลอิสระของน้ำลูกยอในระหว่างกระบวนการแปรรูปและการเก็บรักษา / Phanlop Boonputh
Phanlop Boonputh
Discover
Author
1
Benjamas Sangnark
1
Kanyapat Kritsawan
1
Kreuawan Thonglem
1
Orawan Boonret
1
Phanlop Boonputh
1
กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
1
กนกอร ศรีม่วง
1
กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
1
กรรณิการ์ แสงสร้อย
1
กัญวณา ศรีสุข
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การเก็บและรักษา
5
น้ำผลไม้
5
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
5
ลำไย -- การอบแห้ง
4
น้ำผึ้ง
4
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
4
เครื่องดื่ม
3
การอบแห้ง
3
ความดัน
3
น้ำผลไม้ -- การผลิต
.
next >
Date issued
104
2500 - 2566
11
2006 - 2099