Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2552การประเมินการย่อยได้และค่าพลังงานรวมทั้งระดับโปรตีนและพลังงานที่เหมาะสมต่อการเจริญเติบโตของโคเนื้อที่ได้รับเปลือกและซังข้าวโพดหวานหมักเป็นอาหารหยาบหลัก = Digesibility and energy evaluation as well as suitable levels of protein and energy for growth of beef cattle fed on sweet corn husk and cob silage as a main roughage / คมสัน ทะกันคมสัน ทะกัน
2553ผลของการใช้มันฝรั่งที่เป็นวัสดุเหลือใช้จากโรงงานอุตสาหกรรมต่อประสิทธิภาพการหมักและการย่อยได้ของโภชนะของโคระยะแห้งนมและสมรรถภาพการผลิตโคเนื้อ = Effects on the use of potato industrial waste product on efficiency of fermentation and nutrients digestibility in dry cows and performance of beef cattle / อภิวัฒน์ ธนารัตนอภิวัฒน์ ธนารัตน
2552ผลของน้ำมันปาล์ม กรดมาลิก และโมเนนซินต่อประสิทธิภาพการหมักและการย่อยได้ของโภชนะของโคระยะแห้งนม และสมรรถภาพการผลิตของโคเนื้อ = Effects of palm oil, malic acid and monensin on efficiency of fermentation and nutrient digestibility in dry cows and productive performance of beef cattle / รุจิรักษ์ ธุระกิจรุจิรักษ์ ธุระกิจ
2551ผลของการใช้ฟางข้าวเสริมอาหารข้นที่มีโปรตีนจากการซีอิ๊วและพลังงานระดับต่างกันในการผลิตโคเนื้อ = Effect of feeding rice straw plus concentrate containing dietary protein from soy sauce residue and energy at different levels on beef production / บรรทัด มะลิวัลย์บรรทัด มะลิวัลย์
2547การใช้แป้งถั่วเหลืองเป็นโปรตีนเสริมในนมเทียมเพื่อผลิตเนื้อลูกโค = Use of soy flour as protein supplement in milk replacer for veal production / ธนาธิป วิใจธนาธิป วิใจ