Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2551คุณภาพของเนื้อลำไยที่ผ่านการอบแห้งโดยใช้ไมโครเวฟร่วมกับลมร้อน = Quality of longan dehydrated by combined microwave and hot air drying / แดนชัย เครื่องเงินแดนชัย เครื่องเงิน
2555การจัดการแปรรูปลำไยของเครือข่ายวิสาหกิจชุมชนบ้านสันป่าเหียงเพื่อให้ได้มาตรฐานอาหารและยา ตำบลมะเขือแจ้ อำเภอเมือง จังหวัดลำพูน = Longan processing management of Ban San Pa Hiang community enterprises network for achieving Thai food and drug administration standards, Makhueajae Sub-district, Mueang District, Lamphun Province / พัทธ์ธีรา ศรีสวรรยาพัทธ์ธีรา ศรีสวรรยา
2554การผลิตเนื้อลำไยบดอบแห้งโดยใช้เครื่องสเปาเต็ดเบดร่วมกับอนุภาคเฉื่อย = Production of dried longan using spouted bed dryer with inert particles / มยุรี ชมภูมยุรี ชมภู
2550การอบแห้งลำไยแผ่นโดยใช้เทคนิคผสมระหว่างเตาอบพลังงานแสงอาทิตย์ กับเตาอบลมร้อนและเตาอบพลังงานแสงอาทิตย์กับเตาอบไมโครเวฟแบบสุญญากาศ = Drying of Longan leather by combined solar with hot air and solar with microwave vacuum driers / กอบพัชรกุล เป็นบุญกอบพัชรกุล เป็นบุญ
2552การประเมินความสิ้นเปลืองพลังงานสำหรับการอบแห้งเนื้อลำไยโดยใช้เครื่องอบแห้งชนิดชีวมวลเป็นเชื้อเพลิง = Evaluation of energy consumption for longan flesh drying by biomass fueled dryer / ภัทรอนงค์ คงช่วยภัทรอนงค์ คงช่วย
2552ความหลากหลายของเชื้อราในลำไยอบแห้ง / ปิยะณัฐ ช่างเงินปิยะณัฐ ช่างเงิน
2550การอบแห้งลำไยแบบไม่ต่อเนื่องโดยวิธีเป่าด้วยอากาศแวดล้อม = Intermitten drying of longan by using ambient aeration / ฤภพ ยิ้มพงษ์ฤภพ ยิ้มพงษ์
2553ผลกระทบของการลวกด้วยน้ำร้อนต่ออัตราการอบแห้งลำไย = Effect of hot water blanching on Longan Drying Rate / ณัฐพงษ์ กีพงษ์ณัฐพงษ์ กีพงษ์