Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 411-420 of 10737 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2548การพัฒนาดัชนีการผสมข้าวพันธุ์ชัยนาท 1 พันธุ์กข 15 และพันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 โดยใช้สมบัติทางเคมีและการประเมินประสาทสัมผัส = Development of mixing index of rice cv. Chainat 1, cv. RD15 and cv. Khao Dawk Mali 105 using chemical properties and sensory evalution / หยาดฝน ทนงการกิจหยาดฝน ทนงการกิจ
2547การอบแห้งเปปเปอร์มิ้นท์ ยูเอสเอมิ้นท์ และเลมอนไทม์ ด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์ = Drying of pepper mint, U.S.A. mint and lemon thyme using solar dryer / นภาภรณ์ เขียวคำนภาภรณ์ เขียวคำ
1985Study of chemical basis and antibacterial activity of royal jelly = การศึกษาองค์ประกอบพื้นฐานทางเคมีและฤทธิ์ต้านแบคทีเรียของรอแยลเจลลี / Treetip ChiewchanwitTreetip Chiewchanwit
2548ปัจจัยที่มีผลกระทบต่อการลดอุณหภูมิขั้นต้นของผัก = Factors affecting pre-cooling of vegetables / ธีระพงษ์ จันทร์แจ่มธีระพงษ์ จันทร์แจ่ม
2004Development of spectrophotometric and modern chromatographic techniques for determination of some pharmaceuticals / Napaporn YoungvisesNapaporn Youngvises
2006Seasonal effect on water quality and phytoplankton community in Doi Tao reservoir, Chaing Mai province, year 2004-2005 = ผลของฤดูกาลต่อคุณภาพน้ำและกลุ่มของแพลงก์ตอนพืชในอ่างเก็บน้ำดอยเต่า จังหวัดเชียงใหม่ ปี 2547-2548 / Wanutsuda ChompusriWanutsuda Chompusri
2523การสำรวจโปรโตซัวในอ่างเก็บน้ำอ่างแก้ว-มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ / โอกาส ศรีนวลละอองโอภาส ศรีนวลละออง
2008Natural establishment of tree seedling in forest restoration trials at Ban Mae Sa Mai Chiang Mai Province = การตั้งตัวตามธรรมชาติของต้นกล้าไม้ยืนต้นในพื้นที่ทดสอบการฟื้นฟูป่าที่บ้านแม่สาใหม่ จังหวัดเชียงใหม่ / Khwankhao SinhaseniKhwankhao Sinhaseni
2548การควบคุมโรคเน่าราเขียวของผลส้มพันธุ์สายน้ำผึ้งหลังการเก็บเกี่ยวโดยใช้กรดอินทรีย์ร่วมกับสารเคลือบผิว = Control of green mold rot on tangerine cv. Sai Nam Pung using organic acids incorporated into coating material / เบญจมาภรณ์ ศรีคำแหงเบญจมาภรณ์ ศรีคำแหง
2551การจำแนกสายพันธุ์ข้าวจากองค์ประกอบสารระเหยในเมล็ดข้าวโดยใช้โครงข่ายประสาทเทียม = Rice varieties classification based on volatile components in rice grain using artificial neural network / นิรัติยา ใจเสียงนิรัติยา ใจเสียง