Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาล
ธีระ อัมระปาล
2549
ผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of anti-browning substances and coating materials on quality and storage life of longan fruit cv. daw / โดย พรรณทิพา บุญอินทร์
พรรณทิพา บุญอินทร์
2547
ผลของการให้ความร้อนต่อกิจกรรมของเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of heat treatment on polyphenol oxidase activity during chilling injury of Longan fruit cv. Daw / วัชรี สุขวิวัฒน์
วัชรี สุขวิวัฒน์
2546
ผลของการใช้ความร้อนต่อโปรตีนในเปลือกผลลำไยระหว่างการสะท้านหนาว = Effect of heat treatment on protein in Longan fruit peel during chilling injury / ศิริโสภา อินขะ
ศิริโสภา อินขะ
2546
ผลของอุณหภูมิสูงต่อการลดอาการสะท้านหนาวของลำไย / ไพศอล หะยีสาและ
ไพศอล หะยีสาและ
Discover
Author
1
ธีระ อัมระปาล
1
พรรณทิพา บุญอินทร์
1
วัชรี สุขวิวัฒน์
1
ศิริโสภา อินขะ
1
ไพศอล หะยีสาและ
Subject
1
ความชื้น
1
ลำไย -- การอบแห้ง
1
ลำไย -- การเคลือบผิว
1
ลำไย -- พันธุ์ดอ
1
สารเคลือบผิว
1
สีของพืช
1
อุณภูมิสูง
1
อุณหภูมิสูง
Date issued
1
2549
1
2548
1
2547
2
2546