Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/35086
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พันพงศ์ เลขะกุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:57:56Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:57:56Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.3 พ115ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1509563 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/35086 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย -- การแยก | en_US |
dc.subject | สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ | en_US |
dc.subject | ถั่วเหลืองหมัก | en_US |
dc.subject | ถั่วเน่า | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตถั่วเน่าโดยใช้เชื้อผสมที่คัดเลือก = Process development in production of Thua-nao using selected mixed cultures / พันพงศ์ เลขะกุล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol20953pl_tpg.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_abs.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
biol20953pl_con.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_ch1.pdf | 345.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_ch2.pdf | 10.61 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_ch3.pdf | 2.7 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_ch4.pdf | 11.39 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_ch5.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_ch6.pdf | 636.85 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_bib.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol20953pl_app.pdf | 9.52 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.