Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34951
Title: Characterization and partial purification of bacteriocin produced by Lactobacillus paracasei subsp. paracasei = การวิเคราะห์คุณลักษณะและการทำให้บริสุทธิ์บางส่วนของสารแบคเทอริโอซินที่ผลิตโดยเชื้อแลคโตบาซิลลัส พาราเคซีไอ สายพันธุ์ พาราเคซีไอ / Thidarat Suksangpleng
Authors: Thidarat Suksangpleng
Authors: Thidarat Suksangpleng
Keywords: Bacteriocins;Lactobacillus
Issue Date: 2007
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2007
Gov't Doc #: Th 664.0287 T428C
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1495755
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34951
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.