Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34925
Title: Effects of light and sugars on nnthocyanin accumulation and red coloration in the exocarp of Mahajanaka mango (Mangifera indica Linn. cv. Mahajanaka) = ผลของแสงและน้ำตาลต่อการสะสมแอนโทไวยานินและการเกิดสีแดงในเปลือกผลมะม่วงพันธุ์มหาชนก (Mangifera indica Linn. Cv. Mahajanaka) / Kanyarat Lueangprasert
Authors: Kanyarat Lueangprasert
Keywords: Anthocyanins
Mango -- Anatomy
Mango -- Mahajanaka
Issue Date: 2010
Publisher: Chiang Mai : The Graduate School, Chiang Mai University, 2010
Gov't Doc #: Th 581.464 K16E
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493060
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34925
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.