Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34593
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกุลภัทร ยิ้มพักตร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:49:43Z-
dc.date.available2014-09-19T04:49:43Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 571.46 ก476ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465930en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34593-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectดอกไม้ -- กายวิภาคen_US
dc.subjectดอกปทุมมา -- พันธุ์เชียงใหม่สีชมพูen_US
dc.subjectดอกไม้ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของการเก็บรักษาด้วยอุณหภูมิต่ำและวิธีการบรรจุที่มีต่อคุณภาพดอกปทุมมาพันธุ์เชียงใหม่สีชมพู (Curcuma alismatifolia cv. Chiang Mai Pink) = Effects of cold storage and packaging methods on quality of patumma flowers (Curcuma alismatifolia cv. Chiang Mai Pink) / กุลภัทร ยิ้มพักตร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.