Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/34513
Title: การสลายไขมันจากกระบวนการผลิตปลาส้มโดยแบคทีเรียที่สลายลิพิดและการประยุกต์เพื่อการบำบัดน้ำเสีย = Degradation of fat from fermented fish production process by lipid-degrading bacteria and its application for wastewater treatmant / นภัสพร พันธุ์ทอง
Authors: นภัสพร พันธุ์ทอง
Keywords: น้ำเสีย -- การบำบัด -- วิธีทางชีวภาพ
แบคทีเรีย
ไขมัน
น้ำมัน
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 628.357 น1611ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1455752
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/34513
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.