Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนิศากร สุวรรณen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:39:22Z-
dc.date.available2014-09-19T04:39:22Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 น382ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363301en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33924-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectเปลือกลิ้นจี่en_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectสารเคลือบผิวen_US
dc.titleผลของวัสดุเคลือบผิวต่อการควบคุมการเกิดสีน้ำตาลและการสูญเสียน้ำหนักของผลลิ้นจี่ = Effect of coating materials on controlling of browning and weight loss in lychee fruit / นิศากร สุวรรณen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.