Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33719
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นงลักษณ์ สายเทพ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T04:37:13Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T04:37:13Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.35 น127ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340540 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33719 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en_US |
dc.subject | แหนมเห็ดนางรม -- การผลิต | en_US |
dc.subject | การหมัก | en_US |
dc.title | การคัดเลือกแลคติคแอสิดแบคทีเรียสำหรับการผลิตแหนมเห็ดนางรม = Selection of lactic acid bacteria for making fermented oyster-mushroom / นงลักษณ์ สายเทพ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol1046ns_tpg.pdf | 186.45 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_abs.pdf | 190.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biol1046ns_con.pdf | 230.87 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_ch1.pdf | 192.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_ch2.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_ch3.pdf | 355.6 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_ch4.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_ch5.pdf | 272.97 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_ch6.pdf | 184.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_bib.pdf | 354.43 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol1046ns_app.pdf | 615.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.