Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33603
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรักษา อิสรคัมภีร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:36:06Z-
dc.date.available2014-09-19T04:36:06Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 634.33468 ร111ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1323086en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33603-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectมะนาว -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectว่านหางจระเข้en_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.titleผลของน้ำสกัดว่านหางจระเข้ร่วมกับไคโตซานต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาผลมะนาว / รักษา อิสรคัมภีร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.