Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/33386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจริยาพร บุญสุขen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T04:33:44Z-
dc.date.available2014-09-19T04:33:44Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว 543.0896 จ173วen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301416en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/33386-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectความหอมen_US
dc.subjectข้าว -- เมล็ดพันธุ์en_US
dc.subjectสารหอมระเหยen_US
dc.subjectโครมาโตกราฟีย์en_US
dc.titleวิธีอย่างง่ายในการตรวจวัดปริมาณสารหอม 2-อะเซทิล-1-พีโรลีนในเมล็ดข้าว / จริยาพร บุญสุขen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:SCIENCE: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.