Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/31114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSasithorn Sirilunen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:12:27Z-
dc.date.available2014-09-19T03:12:27Z-
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.govdocTh 641.616 S252Pen_US
dc.identifier.govdocTh S252P 2012en_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1516972en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/31114-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2012en_US
dc.subjectPickled foods -- Analyticen_US
dc.subjectSoymilken_US
dc.subjectCholesterolen_US
dc.subjectProbioticsen_US
dc.subjectBacteriologyen_US
dc.titleProbiotic lactobacillus plantarum LCC 150 isolated from Thai fermented food and cholesterol lowering property of its fermented soybean milk product = โพรไบโอติก แลกโตบาซิลลัส แพลนทารัม LCC 150 ที่แยกจากอาหารหมักไทยและสมบัติลดโคเลสเตอรอลของผลิตภัณฑ์นมถั่วเหลืองหมักที่ได้ / Sasithorn Sirilunen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.