Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSarunya Chuanphongpanichen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:10:17Z-
dc.date.available2014-09-19T03:10:17Z-
dc.date.issued2005en_US
dc.identifier.govdocTh 615.19 S251Ben_US
dc.identifier.govdocTh S251bc 2005en_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1369843en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30966-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2005en_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectGlucosinolatesen_US
dc.subjectBroccolien_US
dc.subjectPharmaceutical chemistryen_US
dc.titleBioactive glucosinolates and antioxidant properties in broccoli seeds cultivated in Thailand = สารกลูโคซิโนเลตที่มีฤทธิ์ทางชีวภาพและสมบัติต้านอนุมูลอิสระในเมล็ดพันธุ์บรอคโคลีที่ปลูกในประเทศไทย / Sarunya Chuanphongpanichen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.