Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรวรรณ กาศสมบูรณ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:09:51Z-
dc.date.available2014-09-19T03:09:51Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว อ177กก 2545en_US
dc.identifier.govdocว 615.43 อ177กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1326381en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30935-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectCassavaen_US
dc.subjectStarchen_US
dc.subjectTablets (Medicine)en_US
dc.subjectยาเม็ด -- การทดสอบen_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.subjectยาเตรียมen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมยาen_US
dc.titleการดัดแปรแป้งมันสำปะหลังโดยวิธีบดเพื่อใช้เป็นสารช่วยแตกตัวในยาเม็ด / อรวรรณ กาศสมบูรณ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.