Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorส่งแสง อยู่คงen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:09:38Z-
dc.date.available2014-09-19T03:09:38Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว ส128กอ 2544en_US
dc.identifier.govdocว 547.782 ส127กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1295972en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30916-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectแป้งen_US
dc.subjectDispersionen_US
dc.subjectOfloxacinen_US
dc.subjectStarchen_US
dc.titleการประยุกต์แป้งดัดแปรเพื่อเตรียมโอฟลอกซาซินโซลิดดิสเพอร์สชัน / ส่งแสง อยู่คงen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.