Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/30914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNarongsak Bainiamen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T03:09:37Z-
dc.date.available2014-09-19T03:09:37Z-
dc.date.issued1985en_US
dc.identifier.govdocTh N232E 1985en_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1287020en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/30914-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 1985en_US
dc.subjectPotassiumen_US
dc.subjectPhosphorusen_US
dc.subjectAnti-infective agentsen_US
dc.subjectVolatile organic compoundsen_US
dc.subjectCurcuma longaen_US
dc.subjectZingiberaceaeen_US
dc.titleEffects of potassium and phosphorus on the yield and the anti-infective constituents of the volatile oil of curcuma rhizome (Curcuma longa linn. family zingiberaceae), and the total content and ratio of the curcuminoid compounds = ผลจากธาตุโปแตสเซียมและฟอสฟอรัส ต่อองค์ประกอบที่มีฤทธิ์ฆ่าเชื้อโรค และปริมาณของน้ำมันหอมระเหยจากเหง้าขมิ้นชัน ((Curcuma longa linn. family zingiberaceae) และต่อปริมาณสารเคอคิวมินอยด์ทั้งหมด และอัตราส่วนขององค์ประกอบเคอคิวมินอยด์ในเหง้าขมิ้นชัน / Narongsak Bainiamen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:PHARMACY: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.